Betekintés a jazz világába

Molnár Ferenc fotóművész kiállításának megnyitója

Molnár Ferenc a ’80-as évektől foglalkozik a művészi fényképezéssel. Az ember, az emberi környezet és a természet áll érdeklődésének középpontjában.
Alkotásaival száztíz hazai és nemzetközi pályázaton és kiállításon vett részt, és hatvanöt díjat kapott.
Fotóit láthatták az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Argentínában, Írországban, Angliában, Skóciában, Walesben, Andorrában, Franciaországban, Luxemburgban, Belgiumban, Svédországban, Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Olaszországban, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbia-Montenegróban, Bosznia-Hercegovinában, Görögországban, Romániában, Ukrajnában, Oroszországban, Törökországban, Iránban, a Dél-Afrikai Köztársaságban, az Egyesült Arab Emírségekben, Indiában, Macauban, Szingapúrban, Hong Kong-ban, Taiwanban, Koreában, Japánban, Malaysiában, Indonéziában, a Fülöp-szigeteken (Manila), valamint Ausztráliában is.

1992-től tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE).
2004-ben megkapta a “Nemzetközi Fotóművész Szövetség Művésze” diplomát (AFIAP).
2007-ben a “Nemzetközi Fotóművész Szövetség Kiválósága” diplomát is megkapta (EFIAP).
2008-ban az Oktatási és Kulturális Miniszter által adományozott Csokonai Vitéz Mihály alkotói díjban részesült.
2009-ben megkapta a “Nemzetközi Fotóművész Szövetség Kiválósága” bronz fokozatú (EFIAP/B), majd 2013-ban az ezüst fokozatú diplomát (EFIAP/S).

A rendezvényre a belépés díjtalan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.